2021-11-18

Alstra solenergi och få ytterligare fördelar!

Vårt samarbete med certifierad Energiexpert ger möjlighet till rabatt på eventuellt bolån!

Vi är inte bara experter på solenergi, utan även på att finna synergier när man tänker på miljön, tänker hållbart och vill få bort fossilerna.

 

Genom att investera i solceller bidrar ni till mindre miljöpåverkan, och ett sätt att mäta detta är en Energideklaration på er fastighet.

 

Boverket har tydliga föreskrifter och råd för hur en energideklaration skall genomföras. Flera av låneinstituten i Sverige premierar de kunder som uppfyller det som ofta kallas ett Grönt Bolån (f.n SEB, Swedbank, Nordea, Handelsbanken, SBAB och Sparbankerna).

 

Om er fastighet efter installation får Energiklassning A eller B kan man ansöka om detta Gröna Bolån och få en extra rabatt om f.n 0,10% på sitt bolån. Denna rabatt är förutom eventuell redan erhållen rabatt.

 

Vi på Alstra samarbetar med en certifierad Energikonsult och kan hjälpa er att energiklassa er fastighet och bidra till att ni inte bara spara pengar på era solceller, utan även på lägre bolåneränta.

 

Ta kontakt med din säljare eller ring oss på 010 – 550 05 10 så hjälper vi er vidare.

Boka besök

,

För att du ska få den bästa lösningen utifrån dina förutsättningar erbjuder vi alltid en kostnadsfri konsultation på plats hos dig. Där studerar vi dina förutsättningar och säkerställer att alla viktiga parametrar är med i beräkningarna.

  Jag är intresserad av:

  Läs mer om Alstras integritetspolicy.

  januari 5, 2022

  Alstra

  Vi satsar hårt på våra montörer

  Genom att tillsammans träffas kan vi fördjupa våra kunskaper inom installation och montage av solcellsanläggningar. Något som är väldigt viktigt…

  Arkiv: Nyheter

  december 16, 2021

  Alstra

  Solcellsbidrag 2022!

  Vill du sänka elräkningen och bli en miljöhjälte på samma gång? Det nuvarande Grön Teknikbidraget gäller tillsvidare

  Arkiv: Nyheter