2021-03-10

Energetica är Premium solpaneler

Panelerna tillverkas i Österrike med 100% koldioxidneutral produktion

Energetica är Europas modernaste tillverkare av Solpaneler med en helautomatiserad produktion som drivs av egenproducerad solenergi, som även lagras i batterier. Energeticas produktion är 100% koldioxidneutral och lever upp till Alstras mål att bidra med så låg klimatpåverkan som möjlig i hela värdekedjan.

 

Premium paneler med högsta kvalitet upp till 390 KW effekt

Man känner det redan på förpackningen, alla detaljer är genomtänkta. Solpanelerna är unika, de har förutom högre elproduktion över tid med en effektgaranti på 91% efter 25 år även  produktgarantier upp till 25 år. Solpanalerna släpper inte in fukt, och klarar av syror och salter som t ex ammoniak, som är borde vara ett självklart val för lantbrukare eller fastigheter nära havet.  Energetica ger ett bekymmersfritt ägande med en högre effekt över tid.

 

Integrerad skuggskydd med högsta verkningsgrad

Energeticas solpaneler har elektroniken integrerad i panelen i jämfört med en konventionell kopplingsbox som övriga tillverkare oftast använder sig av. Dessutom har solpanelerna en skuggoptimering som gör att panelerna även producera mer el vid lägra solinstrålning som tex tidig morgon eller senare på kvällen.

 

 

 • Producerat i Europa med trygga garantier
 • Inbyggd skuggningsskydd i modulerna
 • 12 Busbar halv- cell teknologi
 • 17 – 25 års Produktgaranti
 • 25 års 91% linjär Effektgaranti
 • Klarar av salter och ammoniak
 • 100% Koldioxidneutral produktion
 • Verkningsgrad upp till 21,07%

 

 

Boka besök

,

För att du ska få den bästa lösningen utifrån dina förutsättningar erbjuder vi alltid en kostnadsfri konsultation på plats hos dig. Där studerar vi dina förutsättningar och säkerställer att alla viktiga parametrar är med i beräkningarna.

  Jag är intresserad av:

  Läs mer om Alstras integritetspolicy.

  januari 5, 2022

  Alstra

  Vi satsar hårt på våra montörer

  Genom att tillsammans träffas kan vi fördjupa våra kunskaper inom installation och montage av solcellsanläggningar. Något som är väldigt viktigt…

  Arkiv: Nyheter

  december 16, 2021

  Alstra

  Solcellsbidrag 2022!

  Vill du sänka elräkningen och bli en miljöhjälte på samma gång? Det nuvarande Grön Teknikbidraget gäller tillsvidare

  Arkiv: Nyheter