Specialister på solceller och laddboxar i Veberöd

Tillsammans
kan vi alstra en ljus framtid

Vi bidrar till att alstra förnybar energi som sparar resurser, skonar miljön och hjälper människor i Veberöd att leva mer hållbart.

Vi gör det med djupt kunnande om vilken teknik som är mest effektiv och lönsam, så att din investering märks både i miljön och plånboken.

Läs mer

Alstra mera

Med Alstras kompletta solcellslösningar och laddboxar till elbilar tar du enkelt och effektivt steget in i en ny värld av förnybar energi.

Kompletta solcellslösningar

Kompletta solcellslösningar

I våra solcellslösningar ingår allt du behöver för den bästa solenergiproduktionen utifrån dina förutsättningar. Men alla hus är olika och därför hittar vi på Alstra rätt lösning för just ditt hus - oavsett hur det ser ut.

Läs mer
Laddningsstationer

Laddboxar

I Alstras förnybara energilösning ingår även laddboxar för en eller flera elbilar. Och självklart kan du också köpa sådana laddboxar separat, om du redan har en solcellsanläggning på plats.

Läs mer

Vi erbjuder en kostnadsfri konsultation hemma hos dig.

Boka besök

Så här går det till:

Solenergi är en komplex teknik, men att skaffa solceller genom Alstra är enkelt och problemfritt. Våra fyra enkla steg ger dig full kontroll över processen från första kontakten till att din anläggning är igång.

Besöka

Vi kommer hem till dig på ett kostnadsfritt besök, går igenom alla nyckelfaktorer med läge, takvinkel, skuggning och så vidare.

Föreslå

Utifrån dina förutsättningar ger vi ett förslag på en komplett solcellsanläggning som är optimal utifrån dina förutsättningar.

Installera

Inom fyra veckor från beställning kommer vi eller någon av våra auktoriserade installatörer och installerar din solcellsanläggning.

Alstra

Nu är din anläggning igång – och från och med nu är du en del av lösningen på världens klimatproblem.

Klappa dig på axeln,
det är du värd!

Boka besök

,

För att du ska få den bästa lösningen utifrån dina förutsättningar erbjuder vi alltid en kostnadsfri konsultation på plats hos dig. Där studerar vi dina förutsättningar och säkerställer att alla viktiga parametrar är med i beräkningarna.

  Jag är intresserad av:

  Läs mer om Alstras integritetspolicy.

  januari 5, 2022

  Alstra

  Vi satsar hårt på våra montörer

  Genom att tillsammans träffas kan vi fördjupa våra kunskaper inom installation och montage av solcellsanläggningar. Något som är väldigt viktigt…

  Arkiv: Nyheter

  december 16, 2021

  Alstra

  Solcellsbidrag 2022!

  Vill du sänka elräkningen och bli en miljöhjälte på samma gång? Det nuvarande Grön Teknikbidraget gäller tillsvidare

  Arkiv: Nyheter