Tipsa en bekant
– få 2500 kr som tack

Tipsa Alstra

Hjälp oss bli av med fossilerna

Att använda sitt tak till att alstra solenergi är inte bara lönsamt för miljön och dina energikostnader – det kan också leda till strålande bonusöverraskningar i form av presentkort som du kan använda till i princip vad som helst.

Allt du behöver göra är att hjälpa oss att sprida det soliga budskapet till vänner, kollegor, grannar eller andra bekanta som du tror skulle kunna vara intresserade av att byta från gammal klimatförstörande fossilenergi till den senaste förnybara solenergin från Alstra.

Tipsa en bekant

Om du tipsar någon som blir solcellskund hos oss tackar vi dig med ett GoGift-presentkort på 2500 kr, som gäller hos mer än 150 ledande butikskedjor i Sverige.

Tipsa en bekant
Tipsa en bekant

Och inte nog med det - den du tipsar får också 2500 kr som tack i form av rabatt vid köpet av sin solcellsanläggning.

Fyll bara i uppgifterna till den du vill att vi på Alstra ska ta kontakt med. Känner du fler än en som skulle kunna vara aktuell? Inga problem, du har möjlighet att skicka in så många du vill.

När du har skickat in dina tips tar vi på Alstra en första kontakt och ser ifall vi tillsammans kan hjälpa dina vänner till en bra investering och ett steg närmare en fossilfri framtid.

Tipsa här!

  Du som tipsar

  Den du vill att Alstra tar kontakt med

  Villkor: Presentkortet skickas till dig som tipsade en månad efter att solcellsanläggningen har tagits i drift hos den person som du tipsat om. Fakturan för solcellsanläggningen måste vara fullt betald. Erbjudandet gäller endast privatpersoner och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kampanjer.

  Boka besök

  ,

  För att du ska få den bästa lösningen utifrån dina förutsättningar erbjuder vi alltid en kostnadsfri konsultation på plats hos dig. Där studerar vi dina förutsättningar och säkerställer att alla viktiga parametrar är med i beräkningarna.

   Jag är intresserad av:

   Läs mer om Alstras integritetspolicy.