2022-01-05

Elektriker som vill överträffa kundens förväntningar varje dag

Är du en duktig och noggrann elektriker som tror på hållbara lösningar? Då passar du in i vårt team!

Vi söker en elektriker till Skåne Län som gillar hållbarhet och vill överträffa kundens förväntningar varje dag. Vi vill ha dig som brinner för framtida energilösningar och att skapa nöjda kunder. Du kommer att arbeta med nyinstallationer av solcellsanläggningar, laddboxar och lösningar för energilagring dagligen. Precis som oss på Alstra har du ett miljösmart tänk som hjälper till att förbättra miljön och sänka elkostnaderna för våra villakunder och lantbruk i Skåne.

 

Som en del i Alstras hållbarhetsarbete arbetar endast med de säkraste och bästa produkterna på marknaden och tar aldrig genvägar på elsidan. Vår övertygelse är att det är bättre för kunden både nu och i framtiden.

 

Uppdraget

Du kommer som elektriker att arbeta ute på fältet i nära samarbetet med våra projektledare och montörer.

 

Arbetsuppgifter

 • Kabelförläggning och elinstallation
 • Funktionstest och driftsättning av solcellsanläggningar
 • Kundkontakt och överlämning
 • Felsökning el och montage vid behov
 • Utföra service och underhåll på solcellsanläggningar
 • Dagliga kundkontakter
 • Tekniskt säljstöd
 • Utveckla framtidens energilösningar

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med sex månaders provanställning.

 

Din profil

Du är flexibel, noggrann och gillar att arbeta i fält med varierande arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen är du en teammänniska och du gillar att träffa olika människor i olika miljöer. Du är initiativrik och bra på att planera ditt arbete samtidigt som du ser helheten. Men viktigast av allt är att du har professionell inställning, ser till att dina elinstallationer blir korrekt utförda med fokus på elsäkerhet och slutligen skapar en kundupplevelse utöver det vanliga då våra kunder är vår största tillgång.

 

Krav för tjänsten

 • B-körkort
 • Elektrikerutbildning och ECY-certifikat
 • Gillar att arbeta självständigt
 • Strukturerad och lösningsorienterad
 • Kundorienterad och kommunikativ
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Kommunikativ och pedagogisk

 

Alstras erbjudande

Fast månadslön, friskvårdsbidrag, och givetvis en bruksbil i tjänsten. Placering är på din hemadress eller vårt kontor i Malmö beroende på var du bor.

 

Om Alstra

Alstra är ett solcellsföretag som hjälper villaägare, lantbrukare, företag och bostadsföreningar att investera i kompletta solcellsanläggningar och laddboxar för elbilar. Vi är ett team med över 30 års samlat erfarenhet från solcellsbranschen där vi tillsammans har sålt, projekterad och installerat över 1 000 solcellsanläggningar i södra Sverige. Nöjda kunder och vårt bidrag till en ett fossilfritt Sverige är det som driver bolaget framåt.

 

Alstra strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. I vår personalsammansättning vill vi spegla samhället i övrigt och välkomnar både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund till att bli vår kollega.

 

Ansökan

Välkommen att söka tjänsten som installationselektriker, intervjuer sker löpande, intervjuer sker löpande. Bifoga CV och personligt brev till din ansökan och skicka till axel.noren@alstraenergi.se

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa Axel Norén på 010-550 05 13.

Boka besök

,

För att du ska få den bästa lösningen utifrån dina förutsättningar erbjuder vi alltid en kostnadsfri konsultation på plats hos dig. Där studerar vi dina förutsättningar och säkerställer att alla viktiga parametrar är med i beräkningarna.

  Jag är intresserad av:

  Läs mer om Alstras integritetspolicy.

  januari 5, 2022

  Alstra

  Vi satsar hårt på våra montörer

  Genom att tillsammans träffas kan vi fördjupa våra kunskaper inom installation och montage av solcellsanläggningar. Något som är väldigt viktigt…

  Arkiv: Nyheter

  december 16, 2021

  Alstra

  Solcellsbidrag 2022!

  Vill du sänka elräkningen och bli en miljöhjälte på samma gång? Det nuvarande Grön Teknikbidraget gäller tillsvidare

  Arkiv: Nyheter